Home       |       Onbeperkt Poffertjes Bakken         |       Scholen, Bedrijven en Instellingen       |     Beurzen / Events    |       Offerte & Contact
Op zoek naar een goed en origineel idee!
  

Wij bieden u het letterlijk en figuurlijk aan op een presenteerblaadje.

Een uitgekiende mogelijkheid om uw gasten,( potentiele) klanten op een doeltreffende en ontspannende wijze op een portie poffertjes te onthalen.

In onze sfeervolle en authentieke poffertjes(kramen), aangepast aan de hedendaagse normen staan onze professionele poffertjesbakkers met koksmuts gereed om hier op in te spelen. Het geheel in een sfeervolle en eigentijdse ambiance.

Op uw locatie, op beurzen, promotie events, maar ook buiten Nederland worden op ambachtelijke wijze poffertjes met naar keuze een garnering van o.a. poedersuiker, roomboter, chocoladesaus, slagroom, ijs of grand marnier geserveerd. De mogelijkheden zijn talrijk en aan te passen aan uw wensen.

Ook op beurzen kunt u ons tegenkomen. Standaard zijn onze poffertjeskramen daarom voorzien van een circulatie/afzuigkap. Onze authentieke poffertjeskraam is compact en neemt weinig ruimte in beslag,terwijl het aan de uitstraling van de kraam geen enkele afbreuk doet..

Belangstelling; neem dan contact met Jaap Goudsmit voor een oriƫnterend gesprek 06-13221020 of e-mail.